perjantai 21. toukokuuta 2010

Kotkan kisat

Lähdimme perjantaina Harkon edestä kohti Kotkaa yhdessä naantalinvoimistelijoiden kanssa. (Mukana myös valkku Isa ja Noora + Vilman ja Emman äidit)
Matkan aikana huomasimme, että emme ehtisi millään kispaikalle tekemään harkkasuoritusta.
Joten Isa päätti soittaa kisapaikalle järjestäjille pystyisikö meidän harkka-aikaa siirtämään ja se onnistui harkka vuoromme siirtyi viimeiseksi jottei meillä olisi niin kiire.


Vilma ja Emma (=

Heti kun saavuimme kisapaikalle melkein juoksimme aloittamaan lämppää ja siitä harkkasuoritukseen. Harkka suoritus meni tosi hyvin, vaikka jotain pieniä virheitä oli kuviossa.

Kun olimme tehneet harkkasuorituksen bussimme kuljetti meidät Kotkan seurahuoneelle. Veimme tavarat huoneisiin ja suuntasimme keskustan Rossoon syömään.




Rossossa melkein kaikki söi pizzaa, paitsi Vilma (= Tiia ei kuitenkaan pystynyt syömään paljoa sillä hänellä alkoi särkeä pää :(. Tiia palasi takaisin hotellille lepäämään Vilman äidin Tiinan kanssa. Me muut söimme ja palasimme sitten hotellille.

Hotellilla kaikki kerääntyi mun ja Allun huoneeseen leikkimään "murhaajaa" ( kiljumiselta ei voitu välttyä) 12 aikaan kaikki palasi omiin huoneisiin suihkuun ja nukkumaan.

Aamulla menimme heti hotellin aamupalalle, jonka jälkeen aloimmekin jo laittamaan hiuksia ja meikkejä.


Kun kaikille oli saatu meikit ja hiukset laitettua lähdimme shoppailemaan <33 sekä ostamaan lisää eväitä paluumatkalle. Ostosreissun jälkeen menimme luovuttamaan hotellihuoneemme ja lähdimme bussilla kisapaikan viereiseen kouluun syömään. Ja sieltä sen jälkeen kisapaikalle pukuhuoneeseen laittamaan vielä hileet ja huulipunat.Kisapaikalla Jonnalle tuli paha olo ja hän oli hieman heikko vointinen =( mutta onneksi Jonnan olo koheni parin buranan avulla. Pian aloitimmekin jo lämppäämään kisasuoritusta varten. Kilpailimme 3 blokissa ja olimme alkumarssin jälkeen jo toinen joukkue.
Olimme lämpänneet jo ennen alkumarssia ja alkumarssin jälkeen juoksimme tsemppiluolaan (=

Kisasuoritus meni todella hyvin ja oltiin todella iloisia siitä. Menimme kuuntelemaan tuloksia ja saimme A kategorian super mahtavaa ja vielä bonusta 0.2 !! :) vaikka meille tulikin pukuvähennys niin silti suoritus oli mennyt mahtavasti. Todella hyvä lopetus tälle kisakaudelle.

NVO:n Pianeetat pääsivät palkinnoille joten jouduimme odottamaan vielä heitä kisapaikalla.
Illalla lähdimme kotiin päin ja matkalla pysähdyimme vielä ABC:llä. Busissa Noora järjesti meille tietovisan.

Se oli aivan mahtava kisamatka, toivottavasti ensi kausikin on yhtä hyvä ( tai parempikin)

=) <3

2 kommenttia: